Toimitusehdot

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia. Voit valita toimituksen lähimpään Postiin. Tuotteet lähetetään viimeistään parin seuraavan arkipäivän aikana tilauksesta. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi tai saapumisilmoituksen tekstiviestillä matkapuhelimeesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

Laskun loppusummaan lisätään toimituskulut, jotka ovat Postin pakettien toimitushinnat (alk. 9,90€).

Maksutapa

Paytrail-maksupalvelu; pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla, lasku- ja osamaksupalveluilla sekä Paytrail-tilillä.

Tuotteen palautus

Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta: Enable JavaScript to view protected content.. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Palautus koskee vain myyntikelpoisia tuotteita. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.